Colofon

Concept en realisatie

Kitty Jansen
Peer Boselie

 

Made in Melon
info@madeinmelon.nl
www.madeinmelon.nl

Best te bekijken op

Deze website is het beste te bekijken op een monitor met een resolutie gelijk aan, of groter dan 1240 x 1024px.

Uw scherm aanpassen

Is uw scherm kleiner, dan kan u voor een totaal beeld ook uitzoomen. Dit kan u doen door na het openen van deze website uit te zoomen via de toetsenbordtoetsen CTRL + Het minteken van uw nummertoesten. Ook kan u uitzoomen door de CTRL toets in te houden en met u scroller op uw muis te bewegen.

Disclaimer

Op deze website staat informatie over Pater Karel. Wij hebben zo goed mogelijk te verwijzen naar de juiste bronnen. Mochten deze bronvermeldingen niet kloppen dan kunt u contact opnemen via info@expositiepaterkarel.nl. Dan zullen wij dit direct wijzigen. Mocht u andere onjuistheden zien of extra informatie of idee├źn hebben die de website kan verbeteren horen wij dat graag.

Gebruiksvoorwaarden

Deze website is bedoeld voor eigen raadpleging via normaal browser-bezoek. Het is derhalve niet toegestaan om de website op geautomatiseerde wijze te (laten) raadplegen, bijvoorbeeld via scripts, spiders en/of bots, met uitzondering van spiders t.b.v. het indexeren voor openbare zoekmachines. Eventuele hyperlinks dienen bezoekers rechtstreeks te leiden naar de context, waarbinnen de publieke omroep content aanbiedt. Video- en audiostreams mogen bijvoorbeeld alleen worden vertoond via een link naar een omroeppagina of embeddes omroepplayer.
Overneming, inframing, herpublicatie, bewerking of toevoeging zijn niet toegestaan. Eveneens is het niet toegestaan technische beveiligingen te omzeilen of te verwijderen, of dit voor anderen mogelijk te maken.